Wildwandeling Veluwe

Wildwandeling Veluwe

We maken een wildwandeling over de Veluwe. In de vroege ochtend of de avond komt de Veluwe tot leven. Zoogdieren zoals Edelherten en Wilde Zwijnen zijn actief om op zoek te gaan naar voedsel en de vogels zingen hun lied of laten hun roepjes horen. Onderweg vertelt onze gids, zoogdierenkenner bij uitstek, alles over dit grootste aaneengesloten natuurgebied van Noordwest-Europa, het Veluwse wild en de vogels.

We maken tijdens de excursie kans op zoogdieren als Ree, Edelhert, Wild Zwijn, Vos en heel misschien wel een Das. Vanaf eind september en in oktober maken we tijdens deze excursie zelfs kans op Edelhertenbronst! Alhoewel dit natuurlijk geen garantie is en afhankelijk van een hoop factoren.

Uiteraard letten we ook op de verschillende bosvogels. Zo maken we kans op vijf soorten spechten waaronder de Zwarte Specht, Groene Specht Middelste- en Kleine Bonte Specht Kruisbek, Raaf, Havik, Appelvink en Goudvink. Het is altijd weer een verrassing wat we tegenkomen op de Veluwe, dus ga gezellig met ons mee op zoek tijdens deze leerzame excursie!

Dit aanbod valt niet onder de garantie van STO Garant. U kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant.

Datum
Starttijd18:00
Eindtijd22:00
Prijs€ 39,50
Plaatsen vrij1

Overige opties

Bekijk meer excursies in dit gebied: Veluwe

Uw gids

Helaas, deze excursie is volgeboekt.

Bekijk meer excursies in dit gebied