Wildwandeling Zuid-Veluwe

Wildwandeling Zuid-Veluwe

We maken een wildwandeling over de Zuid-Veluwe, in de buurt van Arnhem. In de vroege ochtend of de avond komt de Veluwe tot leven. Zoogdieren zoals Edelherten en Wilde Zwijnen zijn actief om op zoek te gaan naar voedsel en de vogels zingen hun lied of laten hun roepjes horen. Onderweg vertelt onze gids, zoogdierenkenner bij uitstek, alles over dit grootste aaneengesloten natuurgebied van Noordwest-Europa, het Veluwse wild en de vogels.

We maken tijdens de excursie kans op zoogdieren als Ree, Edelhert, Wild Zwijn, Vos en heel misschien wel een Das. Vanaf eind september en in oktober maken we tijdens deze excursie zelfs kans op Edelhertenbronst! Alhoewel dit natuurlijk geen garantie is en afhankelijk van een hoop factoren.

Uiteraard letten we ook op de verschillende bosvogels. Zo maken we kans op Kuifmees, Zwarte Specht, Kruisbek, Raaf, Havik, Appelvink en Goudvink. Het is altijd weer een verrassing wat we tegenkomen op de Veluwe, dus ga gezellig met ons mee op zoek tijdens deze leerzame excursie!

Datum
Starttijd15:30
Eindtijd18:30
Prijs€ 39,50
Plaatsen vrij5

Overige opties

Bekijk meer excursies in dit gebied: Veluwe

Uw gids

Boek deze excursie

Prijs
Prijs: € 39,50
Cadeaubon
Betaalmethode