Verrekijkers

Koop je verrekijker bij Dagjeindenatuur.nl!
Met onze ervaring hebben we drie series verrekijkers uitgekozen die voor vogelaars onmisbaar zijn om te genieten van de mooie hobby. Zelf zijn we ooit begonnen met een Bushnell verrekijker, een super merk voor de beginnende vogelaar. Zowel de instapkijkers als de wat verder ontwikkelde verrekijkers zijn beide aanraders voor de beginnend natuurliefhebber.

Bushnell
Tijdens onze vogelexcursies gebruiken we verrekijkers van Bushnell. De kijkers van Bushnell zijn de ideale instapkijkers voor beginnende vogelaars. Ze zijn van goede kwaliteit, lichtsterk en relatief goedkoop, waardoor ze een goede prijs/kwaliteit verhouding hebben. De kijkers zijn beschikbaar met 8x of 10x vergroting. Tijdens onze excursies kan je deze beide varianten met elkaar vergelijken om zo te bepalen wat voor jou de beste verrekijker is. De Legend serie is een mooie instapkijker voor de beginnende vogelaar. De EDX serie is verder ontwikkeld waardoor het beeld meer licht weergeeft onder donkere omstandigheden zoals avondschemering of een bewolkte dag.

Servicepunt
Door onze samenwerking kunnen we de Bushnell verrekijkers aan onze klanten aanbieden voor een mooie prijs. Daarnaast kunnen we je ook helpen bij vragen en eventuele reparatie.

De verrekijkers worden geleverd met een draagband voor om je nek, een tasje om de kijker in op te bergen en een schoonmaakdoekje.

8X of 10X
De drie series verrekijkers worden aangeboden met een 8X of een 10X vergroting. Bij de 8X vergroting heb je een breder beeld, meer overzicht en minder last van beeldtrillingen door de trilling van je handen. Het is met deze vergroting makkelijker om het beeld stil te houden en om bijvoorbeeld vliegende vogels in beeld te krijgen. 
Met de 10X vergroting zijn vanzelfsprekend meer details van de vogel te zien.