Urban Birding Amsterdam

Urban Birding Amsterdam

Ondanks dat de stad misschien niet de meeste voor de hand liggende plek is voor een vogelexcursie, komen er meer vogels voor dan je denkt. Tijdens deze Urban Birding Safari leer je er een groot aantal beter kennen. We zien verschillende soorten zangvogels die hartje Amsterdam thuis noemen. In het voorjaar luisteren we naar het verschil in zang tussen de Merel en de Zanglijster, drie soorten mezen komen we vaak tegen, je leert dat er meer dan één soort meeuw voorkomt in Amsterdam en met wat geluk zien we een Sperwer of Slechtvalk aan het werk. De Grote Bonte Specht weet de Amsterdamse binnenstad prima te waarderen en ook de charmante Holenduif is een soort die in het Vondelpark te vinden is. Uiteraard zijn de inmiddels beroemde Halsbandparkieten van de partij, maar wist je dat er nog een andere soort groene parkiet in Amsterdam rondvliegt? 

Deze excursie is erg geschikt voor beginnende vogelaars en voor iedereen die wil weten wat nou werkelijk het verschil is tussen een Sijs en een Drijfsijs. Kleine teleurstelling: we gaan ze allebei niet zien, maar wees gerust, we zien veel meer dan alleen deze Amsterdamse klassiekers.

De excursie duurt ongeveer twee uur en is ook een erg leuk cadeau voor (beginnende) vogelliefhebbers!

Zaterdag 13 april: Flevopark
Woensdag 15 mei: Vondelpark

Dit aanbod valt niet onder de garantie van STO Garant. U kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant.

Datum
Starttijd09:00
Eindtijd11:00
Prijs€ 25,00
Plaatsen vrij3

Overige opties

Bekijk meer excursies in dit gebied: Amsterdam

Uw gids

Helaas, deze excursie is volgeboekt.

Bekijk meer excursies in dit gebied