Najaar in de Kennemerduinen

Boerenzwaluw
Bonte Vliegenvanger
Draaihals
Tapuit

Najaar in de Kennemerduinen

De vogeltrek van vogels is één van de bekendste natuurfenomenen van de wereld. Honderden miljoenen vogels vliegen in het najaar naar het zuiden. Juist Nederland is één van de beste plekken van Europa om dit geweldige nauurfenomeen te zien. De Kennemerduinen bij Zandvoort is een ideale plek om te vertoeven tijdens dit prachtige natuurfenomeen. Veel vogels stoppen hier even om bij te tanken, terwijl anderen de kustlijn gebruiken om te navigeren en dus over de duinen heen vliegen. 

We maken in deze periode van het jaar kans op leuke trek van Graspiepers, steltlopers, roofvogels, Lepelaars, Spreeuwen en zwaluwen. Met gunstige wind kunnen we verbazingwekkend hoge aantallen vogels zien langsvliegen! Tussen al die vogels kunnen elke dag weer leuke verrassingen opduiken.

Verder kunnen we tijdens onze wandeling ook soorten tegenkomen die even uitrusten in de bosjes. Denk hierbij aan soorten als Braamsluiper, Grasmus, Bonte Vliegenvanger en misschien zelfs wel zeldzame soorten als Draaihals of Sperwergrasmus!

Dit aanbod valt niet onder de garantie van STO Garant. U kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant.

Datum
Starttijd07:30
Eindtijd11:30
Prijs€ 39,50
Plaatsen vrij9

Overige opties

Bekijk meer excursies in dit gebied: Kennemerduinen

Uw gids

Onze partner

Boek deze excursie

Prijs
Prijs: € 39,50
Vul hier je vouchercode in
Betaalmethode