Kinderexcursie uilen Zoetermeer

Kinderexcursie uilen Zoetermeer

In Zoetermeer overwinteren Ransuilen. De vogels slapen hier overdag in bomen en gaan 's nachts op zoek naar muizen en andere prooien. We speuren de bomen af in de hoop om een Ransuil te zien zitten.

Met een speciale kinderverrekijker gaan we op zoek naar vogels en proberen we alle vogels van de zoekkaart te vinden. In het gebied zijn verschillende vogels te zien en te horen, zoals Grote Bonte Specht, Roodborst, Merel, Boomklever en de Grote Zilverreiger. Tijdens de excursie leer je meer over de verschillende vogels, hoe je het beste kunt zoeken en waaraan je ze kunt herkennen. Ook kun je de vogels met behulp van de telescoop van heel dichtbij bekijken!

Van te voren weet je nooit wat je gaat zien, dat maakt het vogels kijken erg leuk! Ga je mee de natuur in op zoek naar vogels?

Deze excursie is geschikt voor kinderen van 6 t/m 16 jaar. Ouders zijn ook van harte welkom om mee te gaan. Graag bij de inschrijving vermelden met hoeveel kinderen de inschrijving is. Dan kunnen wij daar rekening mee houden v.w.b. het aantal kinderverrekijkers en zoekkaarten.

Dit aanbod valt niet onder de garantie van STO Garant. U kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant.

Datum
Starttijd14:00
Eindtijd16:00
Prijs€ 25,00
InclusiefErvaren gids met telescoop
Plaatsen vrij0

Overige opties

Uw gids

Romy van der Kooij
Bekijk meer excursies

Helaas, deze excursie is volgeboekt.