Vogels van Brienenoord

Het Eiland van Brienenoord is een plek in het hart van Rotterdam met een uitzichtpunt waar de skyline van Rotterdam perfect te bewonderen valt. Het ligt op loopafstand van stadion De Kuip en ligt voor een deel onder de Brienenoordbrug. Bijzonder om dit eiland vol natuur zo midden in de stad te hebben. Het is ook een plek die voor vele Rotterdammers nog onbekend is, maar bij uitstek een locatie om lekker te wandelen.

Je kan op het eiland leuke- en uiteenlopende vogelsoorten tegenkomen, daar gaat het wel om bij deze excursie, al zullen we ook oog hebben voor de Schotse Hooglanders die zich op het eiland bevinden. We zoeken naar vogels als Lepelaar, Putter, Dodaars, Zwartkopmeeuw en Grote Bonte Specht. Daarnaast maken we ook kans op Kleine Plevier, Spotvogel en wie weet komt er een Slechtvalk overvliegen!

Ben je benieuwd naar het eiland en het leven wat zich hier schuilhoudt? Volg je nieuwsgierigheid en laat je verrassen! De excursie is lekker laagdrempelig en je hoeft zeker nog geen kennis in huis te hebben als het om de flora en fauna gaat, des te meer er valt te leren. Ja, toch!

Dit aanbod valt niet onder de garantie van STO Garant. U kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant.

Datum
Starttijd19:00
Eindtijd21:00
Prijs€ 25,00
Plaatsen vrij6

Overige opties

Bekijk meer excursies in dit gebied: Eiland van Brienenoord

Uw gids

Mathijs Schoon
Bekijk meer excursies

Helaas, deze excursie is volgeboekt.

Bekijk meer excursies in dit gebied