The Birding Experience

Met The Birding Experience richt Arjan Dwarshuis zich op de bescherming van bedreigde vogelsoorten wereldwijd. In 2016 reisde Arjan de wereld over om zo veel mogelijk vogelsoorten te zien in één jaar. Hij bezocht meer dan 40 landen verspreid over 5 continenten om het 'Big Year' wereldrecord te verbreken. Dat lukte, met een overweldigend aantal van 6.852 verschillende vogelsoorten!
Met zijn Big Year liet Arjan ook zien in wat voor slechte staat de natuur in grote delen van de wereld verkeert en hoe veel vogelsoorten op het punt van uitsterven staan. Met zijn recordpoging haalde Arjan geld op voor het Preventing Extinction Program van Birdlife International.

Ook schreef Arjan een boek over zijn indrukwekkende wereldreis. Het verhaal neemt je niet alleen mee op zijn reis, maar brengt je ook terug in het verleden met leuke anekdotes en geeft informatie over de bescherming van vogelsoorten wereldwijd. Een bevlogen jaar is het verhaal over de reis van zijn leven; een duizelingwekkend en krankzinnig avontuur waarin hij dag in, dag uit, een jaar lang, naar vogels zoekt. Van de Apenarend op de Filipijnen tot de Horned Guan in de nevelwouden van Guatemala: Arjan Dwarshuis heeft ze gezien. Zijn verslag is niet alleen een meeslepend avontuur, het biedt ook een onthutsende blik op de teloorgang van de natuur.

Een echte aanrader om te lezen en te bestellen bij Dagjeindenatuur.nl!

Bestel het boek "Een bevlogen jaar" voor 20,00 (excl. verzendkosten)


Excursies van onze partner The Birding Experience

Wanneer

Categorie

Voorzieningen

Er zijn 0 excursies gevonden.

Toon de resultaten

Helaas

Geen excursies gevonden met deze criteria

Begin opnieuw