Swarovski NL Pure 8x 32

  • 2.470,00
  • 640 gram
  • 130 x 144 x 71mm

Omschrijving

De Swarovski NL Pure serie is de beste verrekijkerserie die er is.

Haarscherpe contouren en een contrastrijke weergave met een buitengewone kleurechtheid – de SWAROVISION technologie verzekert je van adembenemende beelden. Met gemak ontdek je de allerkleinste details en worden subtiele kleurschakeringen zichtbaar. Het ongeëvenaard grote gezichtsveld van deze kijker van SWAROVSKI OPTIK (tot 71°) en de vrijwel onzichtbare randen laten je helemaal opgaan in het beeld, waardoor je de meest natuurlijke vorm van observeren ervaart.

De ongelooflijk compacte optiek is ondergebracht in een unieke ergonomische behuizing die ervoor zorgt dat de NL Pure perfect in de hand ligt. Dankzij de ovale uitsparing tussen de duim en wijsvinger sluit de vorm van de verrekijker naadloos aan op je natuurlijke greep.

Duurzaamheid
Dankzij de betrouwbaarheid en lange levensduur van producten van SWAROVSKI OPTIK gedurende vele generaties is hun impact op het milieu erg klein.De productverpakking is klimaatneutraal en gemaakt van duurzame en recyclebare materialen. Met elke afzonderlijke verpakking ondersteunt Swarovski bovendien ClimatePartner-projecten. Daarnaast is de omvang verkleind om grondstoffen te besparen en de CO2-uitstoot tijdens het transport te verminderen.

Prijs€ 2.470,00
Gewicht640 gram
Afmetingen130 x 144 x 71mm

Bestelformulier