Siep Gevers

Ik ben Siep Gevers en ik woon in Arnhem. Ik ben dol op de natuur en ik ben dan ook vaak buiten te vinden.

Al van kleins af aan ging ik samen met mijn vader, vroeg in de ochtend, de natuur in opzoek naar reeën, dassen, vossen en eigenlijk alles wat we maar konden vinden. Deze hobby heb ik altijd gehouden en is uitgegroeid tot een grote fascinatie voor alles wat de natuur te bieden heeft. Het begon met voornamelijk zoogdieren, maar na mijn mbo opleiding Eco & Wildlife ben ik me ook steeds meer gaan verdiepen in reptielen en amfibieën. Op dit moment studeer ik Bos & Natuurbeheer en ben ik bezig om van deze fascinatie mijn beroep te maken.

Naast mijn studie ben ik veel bezig met natuurfotografie. Ik vind het fantastisch om er met mijn camera er op uit te gaan en om mooie plaatjes te schieten. Door deze extra hobby ben ik me ook steeds meer gaan verdiepen in vogels en insecten. Deze soortgroepen zijn namelijk overal te vinden en zijn heel leuk om te fotograferen.

Via mijn opleidingen ben ik er achter gekomen dat ik het erg leuk vind om mijn fascinatie voor de natuur te delen met andere en ze mee te nemen in een wereld waar altijd weer wat nieuws over te leren valt. Ik vind het belangrijk dat mensen na een excursie naar huis gaan met nieuwe kennis en een nieuwe bewondering voor een aspect binnen de natuur.

Siep Gevers

Excursies van Siep Gevers

Helaas

Geen excursies gevonden met deze criteria

Begin opnieuw

Stille Kern, Zeewolde

  • 06:00 - 10:00
  • € 39,50

In de Stille Kern bij Zeewolde op zoek naar Wielewaal, Zomertortel en Spotvogel

Bonte specht

Vogelringstation Van Lennep

  • 06:00 - 10:00
  • € 49,50

Kijk mee met het ringen van vogels op VRS Van Lennep in de Kennemerduinen

Arnhem - Park Lingezegen

  • 06:00 - 10:00
  • € 39,50

Op zoek naar Baardman, Blauwborst en watervogels net ten zuiden van Arnhem