Natuurexcursie Oostvaardersplassen

Doordat de Oostvaardersplassen veel afwisselende de biotopen kent, waaronder moerassen, uitgestrekte graslanden, natte graslanden en rietkragen kunnen we hier een groot aantal verschillende soorten vinden. Daarnaast beschikken de Oostvaardersplassen over een aantal tactisch gelegen uitzichtpunten van waar het goed mogelijk is soorten als Vos, Ree, Edelhert en Konikpaard te zien.

Uiteraard staat het gebied bekend om de Zeearend maar we maken hier ook kans op het zien van soorten als Bruine en Blauwe Kiekendief, Havik en Sperwer maar ook soorten als Baardman, Watersnip, IJsvogel, Grote Zilverreiger en Matkop zijn soorten die we hier regelmatig zien.

Tijdens deze excursie zullen we dan dus ook aandacht besteden aan alle verschillende soortgroepen en zullen we bovendien ook de ruimte bieden voor fotografie. Onze gids Corné is een bevlogen en prijswinnend fotograaf en geeft je graag tips en tricks over de instellingen van je camera en het gebruik van licht of het kiezen van een goede compositie!DatumStarttijdEindtijd