Ik ben Martijn en ben geboren en getogen in Eindhoven. Al vanaf kleins af aan ben ik gefascineerd door de natuur en dan vooral met een passie voor vogels! In mijn vrije tijd spendeer ik dan ook zoveel mogelijk tijd aan het zoeken naar bijzondere vogelsoorten.

Tegenwoordig ben ik woonachtig in Velp en studeer ik hier aan de Hogeschool Van Hall Larenstein, waar ik de opleiding Bos- en Natuurbeheer volg. Mijn echte passie ligt bij de vogeltrek, ik ben dan ook vaak te vinden op een vogeltrektelpost. Hier maak maak je dit spectaculaire fenomeen van dichtbij mee.

Ik vind het ontzettend gaaf om mijn passie over te brengen op andere mensen en zo mensen enthousiast te maken over de natuur, want de natuur is zo ongelooflijk fascinerend en onvoorspelbaar!

Excursies van Martijn van der Weijde

Helaas

Geen excursies gevonden met deze criteria

Begin opnieuw

Nationaal Park de Groote Peel

  • 07:30 - 11:30
  • (niet ingesteld)

Vroege voorjaar in Nationaal Park de Groote Peel