Marlon de Haan

Hoi! Ik ben Marlon de Haan en ik ben ecoloog en vogelaar.

Ik ben in 2015 begonnen met de studie Toegepaste Biologie. Op deze opleiding werd het voor mij pas echt duidelijk hoe het is om veldbioloog te zijn. Ik heb biologie niet van huis uit meegekregen en heb dus mijn interesses op een redelijk late leeftijd ontwikkeld, namelijk rond mijn twintigste. Ik weet dus als geen ander hoe het is om als beginneling in het veld te staan: je weet niet eens waar je moet beginnen! Inmiddels werk ik als ecoloog, ben vrijwilliger bij Vogelbescherming, teller bij Sovon en zitten mijn vakanties vol met mijn grootste hobby: vogels.

Ik ben dol op de natuur op de zandgronden: ik ben namelijk geboren en getogen in Apeldoorn. Ik woon inmiddels in Amersfoort en ik zou je graag de Utrechtste Heuvelrug of de Veluwe, de plekken die ik zelf van haver tot gort ken, willen laten zien. Tijdens mijn werk als ecoloog ben ik ook veel bezig met andere soortgroepen, zoals vleermuizen en marters. Hopelijk zie ik je snel!

Excursies van Marlon de Haan

Helaas

Geen excursies gevonden met deze criteria

Begin opnieuw

Dwingelderveld

  • 07:00 - 11:00
  • € 39,50

Geoorde Fuut, Tapuit en Grauwe Klauwier op het Dwingelderveld

Dwingelderveld

  • 07:00 - 11:00
  • € 39,50

Geoorde Fuut, Tapuit en Grauwe Klauwier op het Dwingelderveld