Lennart Verheuvel

Ik ben Lennart, geboren en getogen in Zeeland en na 6 jaar studie in Leiden ben ik daar ook weer teruggekeerd. Op jonge leeftijd ging ik al met een cameraatje de natuur in om dieren vast te leggen. Toen ik een keer een vogeltje op de foto wist te krijgen die ik nog nooit eerder had gezien, ging ik voor het eerst aan de slag met vogeldeterminatie. Het bleek een Zwartkop te zijn, eigenlijk een hele algemene vogel, maar voor mij was dit het begin van deze hobby.  

Als jurist ben ik in het dagelijks leven helemaal niet zo met de natuur bezig, maar het is dan extra leuk om na werktijd of in het weekend er op uit te trekken. Voor mij ging vogels kijken van het begin af aan altijd samen met fotograferen. Naast de verrekijker gaat dus ook altijd mijn camera mee. In Nederland kijk ik vooral veel naar vogels, maar in het buitenland vind ik het ook erg leuk om veel tijd te steken in bepaalde zoogdieren.

Ik vind het erg leuk om mijn enthousiasme voor de natuur te delen en ook anderen enthousiast te maken voor de natuur. Er is veel meer moois te zien dan je denkt, alleen moet iemand het soms even aanwijzen! Daarnaast ben ik graag bereid om mensen verder te helpen met hun vragen over fotografie. 

Excursies van Lennart Verheuvel

Helaas

Geen excursies gevonden met deze criteria

Begin opnieuw

Noordzee Pelagic

  • 08:30 - 16:30
  • € 95,00

Boottocht vanuit Den Helder, op zoek naar zeevogels!