Lahoux Optics

Lahoux Optics nachtkijkers zijn ontworpen en geproduceerd in Nederland en staan in een lange traditie van nachtzicht technologie die begon in de jaren 1930 toen Philips de eerste beeldversterkingsbuis in Nederland uitvond. Sinds de oprichting in 1992 heeft Lahoux Optics nauw samengewerkt binnen de sector van de nachtzichttechnologie in Nederland en zo een schat aan ervaring opgedaan.

In het verleden was de thermische technologie zeer duur en uitsluitend voorbehouden aan het leger. Sinds enkele jaren wordt het hart van het systeem, de zogenaamde ongekoelde kern, in grote hoeveelheden geproduceerd, waardoor warmtebeeld kijkers betaalbaar zijn geworden. Alle warmtebeeld kijkers van Lahoux Optics zijn ontworpen en geproduceerd in Nederland. Onze warmtebeeld kijkers worden met de hand vervaardigd op individuele basis en bestaan uit hoogwaardige componenten, waardoor de hoogst mogelijke prestaties, betrouwbaarheid en een lange levensduur worden gegarandeerd.

Tijdens verschillende excursies van Dagjeindenatuur.nl worden de warmtebeeldkijkers van Lahoux Optics gebruikt. Tevens is Dagjeindenatuur.nl een verkoop- en servicepunt van de nachtzichtapparaten van Lahoux Optics

Excursies van onze partner Lahoux Optics

Wanneer

Categorie

Voorzieningen

Er zijn 1 excursies gevonden.

Toon de resultaten

Vleermuizen rond de Veerplas

  • 22:00 - 00:00
  • € 25,00

Vleermuizen, nachtelijke vogelzang en andere nachtdieren bekijken rondom de Veerplas aan de rand van Haarlem