Kinderexcursie uilen Bennebroek

Ransuil ©Lars Buckx

Kinderexcursie uilen Bennebroek

Tijdens deze kinderexcursie lopen we een rondje door het Bennebroekse bos en de omliggende weilanden en gaan we op zoek naar de vogels die zich hier bevinden. In dit bosgebied leven veel verschillende soorten vogels, waaronder de Grote Bonte Specht, het kleine Goudhaantje, Appelvinken en zelfs Ransuilen. Wie weet lukt het vandaag om oog in oog te komen met een heuse uil!

We gaan op pad met een kinderverrekijker en vogelzoekkaart, om zo alle vogels in het gebied te leren kennen. Tijdens de excursie leer je meer over de verschillende vogels, hoe je het beste kunt zoeken en waaraan je ze kunt herkennen. Ook kun je de vogels met behulp van de telescoop van heel dichtbij bekijken!

Van te voren weet je nooit wat je gaat zien, dat maakt het vogels kijken juist zo spannend! Ga je mee de natuur in op zoek naar vogels?

Deze excursie is geschikt voor kinderen van 6 t/m 16 jaar. Ouders zijn ook van harte welkom om mee te gaan.Graag bij de inschrijving vermelden met hoeveel kinderen de inschrijving is. Dan kunnen wij daar rekening mee houden v.w.b. het aantal kinderverrekijkers en zoekkaarten

Dit aanbod valt niet onder de garantie van STO Garant. U kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant.

Datum
Starttijd09:30
Eindtijd11:30
Prijs€ 25,00
InclusiefKinderverrekijker
Vogelzoekkaart
Plaatsen vrij0

Overige opties

Bekijk meer excursies in dit gebied: Bennebroek

Uw gids

Helaas, deze excursie is volgeboekt.

Bekijk meer excursies in dit gebied