Kinderexcursie uilen Bennebroek

Kinderexcursie uilen Bennebroek

Tijdens deze kinderexcursie lopen we een rondje door het Bennebroekse bos en de omliggende weilanden en gaan we op zoek naar de vogels die zich hier bevinden. In dit bosgebied leven veel verschillende soorten vogels, waaronder de Grote Bonte Specht, het kleine Goudhaantje, Appelvinken,Ransuilen en soms zelfs een IJsvogel!

We gaan op pad met een kinderverrekijker en vogelzoekkaart, om zo alle vogels in het gebied te leren kennen. Tijdens de excursie leer je meer over de verschillende vogels, hoe je het beste kunt zoeken en waaraan je ze kunt herkennen. Ook kun je de vogels met behulp van de telescoop van heel dichtbij bekijken!

Van te voren weet je nooit wat je gaat zien, dat maakt het vogels kijken juist zo spannend! Ga je mee de natuur in op zoek naar vogels?

Deze excursie is geschikt voor kinderen van 6 t/m 16 jaar. Ouders zijn ook van harte welkom om mee te gaan.Graag bij de inschrijving vermelden met hoeveel kinderen de inschrijving is. Dan kunnen wij daar rekening mee houden v.w.b. het aantal kinderverrekijkers en zoekkaarten

Datum
Starttijd09:30
Eindtijd11:30
Prijs€ 25,00
InbegrepenErvaren gids met telescoop
Plaatsen vrij10

Overige opties

Bekijk meer excursies in dit gebied: Bennebroek

Uw gids

Boek deze excursie

Prijs
Prijs: € 25,00
Vul hier je vouchercode in
Betaalmethode