Jesse Sinnema

Mijn naam is Jesse Pieter Sinnema en van jongs af aan ben ik geïnteresseerd in natuur in het algemeen en vogels in het bijzonder. Deze interesse is ontstaan bij vogel- en zoogdierenopvang de Fûgelhelling.  Mijn moeder is de beheerder van deze opvang en ik ben daardoor met de dieren en natuur opgegroeid. Toen ik 16 jaar was ben ik begonnen met vogels kijken en ging ik met mijn verrekijker vogelend door heel Friesland. Hier heb ik heel wat leuke soorten gezien en leuke momenten beleefd. In 2018 ben ik een keer meegegaan op een zomerkamp van de JNM (Jeugdbond voor Natuur- en Milieustudie) op Schiermonnikoog. Na dat kamp ben ik verliefd geraakt op het mooie eiland Schiermonnikoog en sinds de zomer van 2019 ben ik er ook gaan wonen.
Op het eiland heb ik al vele leuke soorten gezien zoals de 'Horusgierzwaluw' en soorten als Bruine Boszanger en Balkanbaardgrasmus. Zelf heb ik ook menig leuke soorten gevonden zoals Poelruiter en Kleine Vliegenvanger. 

Excursies geven vind ik een zeer leuke bezigheid omdat ik het mooi vind om andere mensen te inspireren voor de natuur. Vooral op het gebied van vogels en over het eiland Schiermonnikoog kan ik veel vertellen, wat ik dan ook graag doe!

Privé-excursie
Ben je op Schiermonnikoog en wil je graag met Jesse mee op een privé-excursie? Informeer dan via info@dagjeindenatuur.nl naar de mogelijkheden en tarieven.