Guido Spek

Hoi, ik ben Guido! Opgegroeid en woonachtig in Haarzuilens, een dorpje aan de rand van Utrecht. Van kleins af aan heb ik mijn passie voor de natuur, voornamelijk vogels, meegekregen van mijn ouders. In de regio rondom Haarzuilens liggen allerlei nieuwe natuurgebieden, hier ga ik vaak op pad om te vogelen. Ook gingen we geregeld naar ‘vogeleiland’ Texel op vakantie. Hier heb ik veel van mijn vogelkennis geleerd van mijn vader en heb ik ook kennis mogen maken met zogenoemde dwaalgasten. Dwaalgasten als Roodkeelstrandloper en Brilzee-eend hebben mijn passie voor vogels versterkt en fanatiek gemaakt om meer (zeer) zeldzame soorten te zien en hopelijk te ontdekken. 


Na mijn mbo opleiding Natuur- en Milieuonderzoeker besloot ik dat ik mij verder in de natuurwereld wilde verdiepen. Op dit moment studeer ik Bos- en Natuurbeheer op het hbo en probeer ik van deze hobby mijn beroep te maken. Tijdens mijn studie heb ik veel mensen leren kennen die dezelfde passie delen. Sindsdien ben ik ook begonnen met natuurfotografie en heb ik de laatste jaren altijd mijn camera mee als ik buiten ben.

Ik vind het leuk om mijn passie te delen en over te brengen. Hopelijk zie ik jullie een keer op één van mijn excursies en maken we er een mooie en soortenrijke dag van!

Guido Spek

Excursies van Guido Spek

Helaas

Geen excursies gevonden met deze criteria

Begin opnieuw
Blauwborst Jesse Zwart

Vogels kijken op Landgoed Haarzuilens

  • 06:30 - 10:30
  • € 39,50

Bijzondere vogelwandeling onder de rook van Utrecht

Blauwborst Jesse Zwart

Vogels kijken op Landgoed Haarzuilens

  • 06:30 - 10:30
  • € 39,50

Bijzondere vogelwandeling onder de rook van Utrecht