Fotografiecursus libellen en dagvlinders

Fotografiecursus libellen en dagvlinders

Rond zonsopkomst gaan we op pad om libellen en dagvlinders te fotograferen. Het voordeel van zo vroeg op pad gaan is dat veel van de natuur ook nog aan het ontwaken is. Insecten moeten nog opwarmen en zullen minder snel wegvliegen. Dit zorgt ervoor dat we mooi de kans krijgen een plaatje van ze te maken. Daarnaast zitten we nog in het gouden uurtje, extra mooi licht dus! 

De zeldzame Zilveren Maan en Grote Weerschijnvlinder kan je zomaar tegen komen onderweg. En zelfs de Grote Vuurvlinder komt hier voor! Qua libellen mag je denken aan soorten als de Noordse Winterjuffer, Vuurlibel en Zwarte Heidelibel. Maar ook aan de bijzondere Groene Glazenmaker en Gevlekte Glanslibel komen in het gebied dat we bezoeken voor.

Tijdens deze excursie geef ik meer uitleg over de instellingen van je camera, spelen met licht en het werken met een compositie. Zo kom je thuis met prachtige natuurfoto's!

Dit aanbod valt niet onder de garantie van STO Garant. U kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant.

Datum
Starttijd05:45
Eindtijd09:00
Prijs€ 39,50

Overige opties

Bekijk meer excursies in dit gebied: Weerribben

Uw gids

Corné Koopmans
Bekijk meer excursies

Helaas, deze excursie is volgeboekt.

Bekijk meer excursies in dit gebied