Alejandro Vargas Navarro

Sinds ik me kan herinneren ben ik graag buiten in de natuur, om mij daar te laten verbazen door alles wat je kan tegenkomen. Ik ben opgegroeid in De Bilt en liep daar eindeloos door het bos met mijn ouders. Later ben ik bij de JNM (jeugdbond voor natuur- en mileustudie) tijdens talloze excursies over vogels, paddenstoelen, insecten en planten juist beter gaan kijken naar de specifieke soorten om ons heen. 
Tijdens mijn studie in Wageningen heb ik gekeken naar de interactie tussen deze verschillende soorten. Van het gegeven dat soorten interacteren met elkaar heb ik inmiddels mijn werk gemaakt, in de vorm van biologische gewasbescherming.

Nu woon ik in Rotterdam en zelfs in deze enorm verstedelijkte omgeving kom je van alles tegen! Zo is er tussen Rotterdam en Delft een piepklein maar zeer mooi stukje natuur waar je alle klassieke weidevogels kan tegenkomen. Maar ook in de stad zelf is het helemaal te gek. Je komt op de meest onverwachte plekjes mooie dingen tegen, en dat vind ik echt het allerleukste. 

Graag neem ik je mee op pad, om je te laten verrassen door de vele natuur die er in een stadse omgeving te vinden is!

Excursies van Alejandro Vargas Navarro

Helaas

Geen excursies gevonden met deze criteria

Begin opnieuw

Avondexcursie Ackerdijkse Plassen

 • 18:30 - 21:30
 • € 29,50

In de avond net boven Rotterdam op zoek naar Blauwborst, Porseleinhoen, Purperreiger en Steltkluut

Stadsnatuur Rotterdam

 • 09:00 - 13:00
 • € 39,50

In het centrum van Rotterdam op zoek naar bijzondere vogelsoorten, plantensoorten en andere natuur

Avondexcursie Ackerdijkse Plassen

 • 19:00 - 22:00
 • € 29,50

In de avond net boven Rotterdam op zoek naar Blauwborst, Porseleinhoen, Purperreiger en Steltkluut

Avondexcursie Ackerdijkse Plassen

 • 19:00 - 22:00
 • € 29,50

In de avond net boven Rotterdam op zoek naar Blauwborst, Porseleinhoen, Purperreiger en Steltkluut

Stadsnatuur Rotterdam

 • 09:00 - 13:00
 • € 39,50

In het centrum van Rotterdam op zoek naar bijzondere vogelsoorten, plantensoorten en andere natuur

Avondexcursie Ackerdijkse Plassen

 • 19:00 - 22:00
 • € 29,50

In de avond net boven Rotterdam op zoek naar Blauwborst, Porseleinhoen, Purperreiger en Steltkluut

Stadsnatuur Rotterdam

 • 09:00 - 13:00
 • € 39,50

In het centrum van Rotterdam op zoek naar bijzondere vogelsoorten, plantensoorten en andere natuur

Avondexcursie Ackerdijkse Plassen

 • 18:00 - 21:00
 • € 29,50

In de avond net boven Rotterdam op zoek naar Blauwborst, Porseleinhoen, Purperreiger en Steltkluut

Avondexcursie Ackerdijkse Plassen

 • 17:30 - 20:30
 • € 29,50

In de avond net boven Rotterdam op zoek naar Blauwborst, Porseleinhoen, Purperreiger en Steltkluut