Lahoux Optics

Lahoux Optics nachtkijkers zijn ontworpen en geproduceerd in Nederland en staan in een lange traditie van nachtzicht technologie. Sinds de oprichting in 1992 heeft Lahoux Optics nauw samengewerkt binnen de sector van de nachtzichttechnologie in Nederland en zo een schat aan ervaring opgedaan.

In het verleden was de thermische technologie zeer duur en uitsluitend voorbehouden aan het leger. Sinds enkele jaren wordt het hart van het systeem, de zogenaamde ongekoelde kern, in grote hoeveelheden geproduceerd, waardoor warmtebeeld kijkers betaalbaar zijn geworden. De warmtebeeld kijkers worden met de hand vervaardigd op individuele basis en bestaan uit hoogwaardige componenten, waardoor de hoogst mogelijke prestaties, betrouwbaarheid en een lange levensduur worden gegarandeerd.

Tijdens verschillende excursies van Dagjeindenatuur.nl worden de warmtebeeldkijkers van Lahoux Optics gebruikt.

U kunt de nachtkijkers van Lahoux Optics ook op afspraak testen. We verkopen 4 modellen die geschikt zijn voor observaties van bijvoorbeeld vogels of zoogdieren:

ModelPrijs
Lahoux Spotter M€ 982,00
Lahoux Spotter Pro V€ 1.342,00
Lahoux Spotter 35€ 2.146,00
Lahoux Spotter Elite 35V€ 3.025,00
Lahoux Spotter Elite 50V€ 3.252,00

Service
Daarnaast is Dagjeindenatuur.nl een servicepunt voor de optiek van Lahoux. De kijkers worden in de fabriek in Haarlem over het algemeen binnen twee weken gerepareerd en teruggestuurd naar de klant.


Onderstaand vindt u meer informatie over de modellen: 

Lahoux Spotter M

Lahoux Spotter Pro V

Lahoux Spotter 35

Lahoux Spotter Elite 35V

Lahoux Spotter Elite 50V


Meer weten over de nachtapparatuur van Lahoux Optics?

Je kunt dit formulier alleen gebruiken als je JavaScript aanzet in je browser.